SeloVeselo logo
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga   H *
POČETNA FORUM OPCIJE PRAVILNIK KALENDAR
SeloVeselo > Forum > Glas Naroda > Vaša lična iskustva > Korupcija u zdravstvu - IKVB "Dedinje"- Beograd
Stranice: 1 [2]   Idi dole
« prethodna tema sledeća tema »
Štampaj
Autor Tema: Korupcija u zdravstvu - IKVB "Dedinje"- Beograd  (Pročitano 7465 puta)
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Pol: Muško
Starost: 28
Gde živite: U blizini
Pridružio: 06 апр 2008

Odg: Korupcija u zdravstvu - IKVB "Dedinje"- Beograd
« Odgovori #15 poslato: 13 Мај 2008 13:25 »

Bilo bi lepo da se nodi i bora uključe u diskusiju jer mi ovako veoma sumnjivo izgleda. Dan nakon mog mejla institutu vas dvoje se registrujete i jedino što pišete je dobru reč za doktora (što je naravno dozvoljeno) za koga pišu samo inicijali...bora kaže da je iz Amerike a IP kaže da je Srbija u pitanju...Previše slučajnosti što se mene tiče.  Huh?
Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
sokocalo
Opšti Urednik
Odsutan Odsutan

Pol: Žensko
Gde živite: Negde izmedju...

« Odgovori #16 poslato: 13 Мај 2008 18:42 »

Sa Dedinja je očigledno dunuo blagi povetarac, bez značaja, jer se ni jednom jedinom rečju niko nije ni osvrnuo na ono što sam doživela tj. na temu!

Ali, kako god, ja nikada neću biti dr, ali svaki dr je potencijalni pacijent!
Sačuvana

´oće neko metlu?
sokocalo
Opšti Urednik
Odsutan Odsutan

« Odgovori #17 poslato: 19 Мај 2008 22:16 »

Povodom liste čekanja i onih reči meni upućenih:"da se ne bi drugi pacijenti bunili" evo šta kaže Republički zavod za zdrav. osiguranje:
Citat
Једино Ви можете да видите своје место на Листи чекања !!!

To znači da ni jedan pacijent ne može videti koji su pacijenti i zašto, pre ili posle njega, pa s tim nema mogućnosti ni da se "buni"!

A na str.32 Uputstva za zdravstvene radike o listama čekanja piše:

Oboljenja koja zahtevaju HITNU /urgentnu ugradnju vaskularnih graftova

I Aneurizme aorte i velikih krvnih sudova
1..........
2.Aneurizma abdominalne aorte
(moj slučaj je bio komplikovaniji, nije bila u pitanju "samo" aneurizma)

http://www.rzzo.sr.gov.yu...&id=85&Itemid=124

p.s.ovaj dodatak je posebno namenjen "braniocima" lika a naročito "dela" asist.dr.P.P.
Sačuvana

´oće neko metlu?
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Pol: Muško
Starost: 28
Gde živite: U blizini

« Odgovori #18 poslato: 19 Мај 2008 22:34 »

Dobro si našla. Svaka čast. Teško je sada išta opovrgnuti, ma koliko on bio "dobar" prema drugima.
Ovo je tipičan primer nesavesnog obavljanja posla i to je, videću da nađem, kažnjivo po zakonu.

Sami sebi prave lošu reklamu. Sada kada ukucaš IKVB Dedinje, mi smo na 4-5 mestu iza njih, i neminovno je da će ljudi da svrate ovde i pripaziće kada se sretnu sa asist. dr P.P.  Cool
Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
sokocalo
Opšti Urednik
Odsutan Odsutan

« Odgovori #19 poslato: 08 Јун 2008 11:22 »

Nema potrebe da tražiš, za krivično delo nesavesnog lečenja (postoji i kriv.delo nesavesnog poslovanja od kojeg zdravstvo nije uopšte imuno) znamo iz primera o Decedri i dr. gde je došlo do smrtnih posledica, pa se krivični postupci nisu mogli "izbeći", ali mislim da je to samo zato što su u pitanju privatne klinike čiji vlasnici nemaju "zaštitnike".
Kako bilo, nisam čula da je iko odgovarao za nesavesno lečenje kada je u pitanju neki blaži oblik. Znači li to da su naši lekari savršeno savesni!? E pa neće biti da je tako!

p.s.iako je ovaj sajt nov i ne tako mnogo posećen, za sada, o ovome što se meni dogodilo čita se sve više (naišla sam na moj tekst iz uvoda koji je citiran na Forumu B92) tako da glavni akter moje priče asis.dr.P.P. postaje sve "popularniji" što je i cilj, označiti javno sve nesavesne i korumpirane likove, tako da ljudi , ako ne znaju kod koga idu, bar znaju kod koga ne treba da idu!

Sačuvana

´oće neko metlu?
Ključne reči: korupcija zdravstvo dedinje primer 
Stranice: 1 [2]   Idi gore
Štampaj
« prethodna tema sledeća tema »

Prebaci se na:  

eXTReMe Tracker