SeloVeselo logo
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga   H *
POČETNA FORUM OPCIJE PRAVILNIK KALENDAR
SeloVeselo > Forum > Ostalo > Čestitke, Događaji, Dobrodošlice > Miris sveže pokošene trave
Stranice: [1]   Idi dole
« prethodna tema sledeća tema »
Štampaj
Autor Tema: Miris sveže pokošene trave  (Pročitano 1149 puta)
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Pol: Muško
Starost: 28
Gde živite: U blizini
Pridružio: 06 апр 2008

Miris sveže pokošene trave
« poslato: 02 Мај 2008 21:51 »

Već ste se upoznali sa mojim "poslom", deljenjem novina. I delim ja tako (biciklom) kada prođoh pored jedne kuće sa većom baštom gde neki čovek kosilicom kosi svoju travu. Trava je baš ona prava, izgleda ko tepih i svetlo zelene je boje. Čim sam prišao onaj miris trave me preplavio. Odmah dobio neka sećanja iz detinjstva kada sam isto to mirisao. Nekako mi je tih 30 sekundi baš ulepšalo dan. Možda što je vreme ovde takvo da je dušu dalo za depresiju (kiša, vetar, i oblačno 300 dana godišnje) pa me je taj miris (a i lepo vreme koje je danas bilo...15 stepeni  Cool ) malo oraspoložio. Inače, kažu da je miris sveže pokošene trave jedan od najlepših i najprijatnijih mirisa a zanimljivo je da do sada niko nije uspeo da prozvede sprej koji je identičan tom mirisu, ili bar ne uspešno.
Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
sokocalo
Opšti Urednik
Odsutan Odsutan

Pol: Žensko
Gde živite: Negde izmedju...

Odg: Miris sveže pokošene trave
« Odgovori #1 poslato: 02 Мај 2008 23:22 »

A da izabereš drugu profesiju....klin se klinom izbija.....

Sačuvana

´oće neko metlu?
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Pol: Muško
Starost: 28
Gde živite: U blizini

« Odgovori #2 poslato: 02 Мај 2008 23:25 »

Kad bih morao da biram biciklanje i deljenje novina po kiši i košenje trave na suncu, onda bih izabrao ovo drugo. Priroda, čist vazduh..ma idi Smiley
Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
sokocalo
Opšti Urednik
Odsutan Odsutan

Pol: Žensko
Gde živite: Negde izmedju...

« Odgovori #3 poslato: 02 Мај 2008 23:33 »

I uz to komad ´leba, parče slanine, glavica luka, znoj lica svog...ma idi begaj, seoska idila. Grin
Sačuvana

´oće neko metlu?
Ključne reči:
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
« prethodna tema sledeća tema »

Prebaci se na:  

eXTReMe Tracker