SeloVeselo logo
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga   H *
POČETNA FORUM OPCIJE PRAVILNIK KALENDAR
SeloVeselo > Forum > Ostalo > Sport > Uvođenje stalne reprezenacije
Stranice: [1]   Idi dole
« prethodna tema sledeća tema »
Štampaj
Autor Tema: Uvođenje stalne reprezenacije  (Pročitano 937 puta)
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Pol: Muško
Starost: 28
Gde živite: U blizini
Pridružio: 06 апр 2008

Uvođenje stalne reprezenacije
« poslato: 29 Мај 2008 23:57 »

Gledam malopre na televiziji fudbal i čujem komentare kao "malo vremena za pripreme", "nisu dobro uigrani" itd.

Zar ne bi bilo bolje po kvalitet igre da se uvede stalni sastav reprezentacije na državnom nivou? Znači da nema više priprema 3-4 nedelje pred međunarodne igre, nego lepo da se u najvišoj reprezenaciji nalaze igrači koji non stop igraju zajedno, predstavljaju zemlju. Onda bi bili mngo uigraniji i možda ni ne bi morao da imaš naj igrače za naj pare. Mislim manje kvalitetni igrači koji su dobro uigrani i koji znaju svoje mesto u ekipi po meni bolje igraju nego skupina igrača iz različitih zemalja, punih egoa koji za 3-4 nedelje moraju da se naviknu jedni na druge.

Mislim zar to ne bi bio prirodan razvoj?
Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
Egzi
Prolaznik
*
Odsutan Odsutan

Starost: 1011
Gde živite: pored reke
Pridružio: 21 мај 2008

Odg: Uvođenje stalne reprezenacije
« Odgovori #1 poslato: 30 Мај 2008 12:21 »

Sale, ovu sam tekmu gledao u zivo jer u blizini zivim pa reko ... nikad nisam gledao reprezentaciju Srbije, i ne budi skrt - odo ja onako ponosno da odgledam nase junake. Kad ono ... ma nisu oni krivi, krivi su oni sto su ih pozvali da igraju na plus 35 i jos k tome protiv brace pravoslavaca koji se pripremaju za Euro. Pa gde da njima damo gol, mogli bi se naljutiit, pa i oni su nasi. Jos k tome, morali smo ih cuvati da ih ne ozledimo  da ne bi posle ti nasi branioci pravoslavlja o'sli povredjeni na Euro. Ne, ja mislim da i nije moglo drugojace da bidne nego sto je bilo. Bravo Nasi - pokazali ste kako se junacki treba odnositi prema protivniku koji to u stvari nije. A bit ce sto biti ne moze kada za koji dan (cini mi se sutra) izadjemo na megdan Nemcima. E tu ce nasi pokazati Nemcima koliko smo na njih ljuti sto priznadose Kosovo - bit ce boja od dnevnika  do po' bijela dana !!!

Sačuvana
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Starost: 28
Gde živite: U blizini
Pridružio: 06 апр 2008

Odg: Uvođenje stalne reprezenacije
« Odgovori #2 poslato: 30 Мај 2008 15:26 »

Nemojmo u politiku, znamo koja su pravila. Ne govorim nešto posebno o Srbiji nego uopšte reprezentacijama. Uvek pred međunarodnim duelima "najbolji" igrači se izaberu i imaju oko 3-4 (više manje) vremena da se uigraju.
Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
Ključne reči: stalna reprezentacija 
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
« prethodna tema sledeća tema »

Prebaci se na:  

eXTReMe Tracker