SeloVeselo logo
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga   H *
POČETNA FORUM OPCIJE PRAVILNIK KALENDAR
SeloVeselo > Forum > Ostalo > Zabava > Anegdote i priče
Stranice: [1]   Idi dole
« prethodna tema sledeća tema »
Štampaj
Autor Tema: Anegdote i priče  (Pročitano 891 puta)
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Pol: Muško
Starost: 28
Gde živite: U blizini
Pridružio: 06 апр 2008

Anegdote i priče
« poslato: 07 Мај 2009 18:29 »

Evo tema za neke anekdote. Lične, tuđe, izmišljenje ili stvarne. Nije bitno.

Bio čovek kod one baba Vange jer ga je zanimala sopstvena budućnost. Ode on kod nje i pita: "kako i kada ću ja umreti?". Baba, posle par minuta razmišljanja kaže: "Kola će vas udariti u glavu tog i tog dana i te i te godine i tako ćete videti vaš kraj". Jel ste sigurno da je to baš taj dan? - Pita čovek začuđeno. 100% veli ona
Ok. Čovek ode prilično uznemiren kući i odluči da će na taj dan ostati kući kako mu se ništa ne bi dogodilo. Ipak, nikad se ne zna.
Dođe i taj dan. On uzeo slobodno, zaključao vrata, spustio zavese, ugasio tv i legao jer tu se tako ama baš ništa ne može desiti.
U toj tišini počne neko dete da se dere. Posle nekog vremena odluči on da ipak izađe, ali samo na terasu i vidi ko se to tako dernja.
Gleda on uokolo, ne vidi nikog, ne čuje ništa. Gleda on tako neko vreme i odjednom, kao iz nebesa, udari ga automobil u glavu. Automobil je bio od tog deteta. Čovek  izgubi svest, iskrvari i umre baš onako kako je baba predvidela.

Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
sokocalo
Opšti Urednik
Odsutan Odsutan

Pol: Žensko
Gde živite: Negde izmedju...
Pridružio: 06 апр 2008

Odg: Anegdote i priče
« Odgovori #1 poslato: 14 Мај 2009 03:57 »

Grin
Anegdote su super stvar, kratke, zabavne i vrlo poučne.

Meni je prve pričala još moja majka, ima tome ohoho, evo nekih koje su mi ostale omiljene:

MARK TVEN je došao na ručak kod jedne porodice koja je mnogo držala do forme. Kada je prineo usnama prvu kašiku supe i srknuo, opekao je usta i jezik i ispustio i sadržaj iz usta i kašiku u tanjir.

Svi prisutni za stolom pogledali su se zgranuto, ali Tven se nije zbunio:

- Vidite, sad imate priliku da utvrdite kakva je razlika između inteligentnog čoveka i budale. Budala bi progutala ovu kašiku vrele supe i ne bi ništa rekla.

./.

BERNARD ŠOU nikako nije podnosio uobraženu aristokratiju. Kada je jednom primio poziv u kojem je pored ostalog pisalo da će Lord C. biće kod kuće u utorak između četiri i šest sati, Šou ga je vratio dopisavši: "Džordž Bernar Šou takođe."

- Mlada književnica je u razgovoru upitala Bernarda Šoa kakve su šanse mlade žene za udaju pa će:

- No, šta kažete kakve su moje šanse?

- Draga moja, na to bolje da ne mislite. - odgovori joj Šou.

- A zašto da ne? - htela je znati mlada dama.

- Zato što vas smatram suviše inteligentnim da bi se zadovoljili mužem koji bi bio toliko glup da vas uzme.

Sačuvana

´oće neko metlu?
Ključne reči: anekdote  priče 
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
« prethodna tema sledeća tema »

Prebaci se na:  

eXTReMe Tracker