SeloVeselo logo
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Napredna pretraga   H *
POČETNA FORUM OPCIJE PRAVILNIK KALENDAR
SeloVeselo > Forum > Znanstvenost > Računari, Internet, IT > Pozicija reči preko koji ljudi dolaze na sajt
Stranice: [1]   Idi dole
« prethodna tema sledeća tema »
Štampaj
Autor Tema: Pozicija reči preko koji ljudi dolaze na sajt  (Pročitano 656 puta)
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Pol: Muško
Starost: 28
Gde živite: U blizini
Pridružio: 06 апр 2008

Pozicija reči preko koji ljudi dolaze na sajt
« poslato: 19 Феб 2010 23:03 »

Zna li neko kako da mi gugl izbaci na kom sa mestu kad su u pitanju neke reči. HTeo bih da isprobam par desetina reči i da vidim kako sam rangiram, ali nikako ne mogu da nađem gde da to uradim. Na gugl analitiksu imam spisak reči preko kojih imam najveće posete, ali ne i na kojoj strani (poziciji) se one nalaze. Ako neko može da pogne bio bih zahvalan  Smiley
Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
neco
Meštanin
**
Odsutan Odsutan

Pridružio: 08 мар 2009

Odg: Pozicija reči preko koji ljudi dolaze na sajt
« Odgovori #1 poslato: 20 Феб 2010 12:51 »

nisam bas siguran ali vjerovatno znas da treba uraditi dobar SEO i ako ga dobro odradis bides medju prva 3 mjesta, ako ne onda medju prvih 10 100%. ako ti ovo ne odgovara probacu da saznam nesto vise o tome..

p.s. ovo ce vjerovatno trebati i meni na mom sajtu..
Sačuvana

danas je tesko biti glup, jer je konkurencija sve veca i veca...
Sale
Administrator
Odsutan Odsutan

Starost: 28
Gde živite: U blizini
Pridružio: 06 апр 2008

« Odgovori #2 poslato: 20 Феб 2010 21:24 »

Što se tiče SEO dosta sam toga uradio i vidim da sam na nekolicini važnih reči odmah par mesta iza sajtova sa 100 puta više poseta. Šta me tačno zanima, to je da li ima negde neka skripta preko neta, ili neki sajt koji bi mogao da mi izbaci rezultat pozicije neke reči. Recimo ukucam "posao" a on meni izbaci da se ta reč nalazi na 20. stranici gugla recimo. Zna da ima jer sam na nešto slično naišao na netu pre par godina, ali nikako ne mogu da se setim šta je to bilo.

P.S.
Ako treba neka pomoć u vezi sajta...postavi ivde. Nisam stručnjak, čist amater ali ako znam pomoći ću.
Sačuvana

Zašto je pile prešlo put?
- Zato što je išlo da poseti www.seloveselo.com
Vidite našu POČETNU stranu
Prijavite sve u vezi mita, korupcije, maltretiranja, nemara i sl. na ovom forumu. Dobrodošli!
neco
Meštanin
**
Odsutan Odsutan

Pridružio: 08 мар 2009

« Odgovori #3 poslato: 21 Феб 2010 08:42 »

ok ja cu pokusati da pronadjem to sto te zanima iskreno nisam bas nesto cuo da se to koristi, ali probacu jer imam par prijatelja koji se bave samo MLM-om i na tom zaradjuju i znaju dosta oko toga....
Sačuvana

danas je tesko biti glup, jer je konkurencija sve veca i veca...
Ključne reči: rang  stranica  gugl  sajt  seloveselo  broj  pozicija 
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
« prethodna tema sledeća tema »

Prebaci se na:  

eXTReMe Tracker